Ondernemen met God

samen werken aan een betere wereld

Get Adobe Flash player

Visie

Visie

Word wakker en laat je licht stralen.

vuurtorenOndernemen met God betekent terug gaan naar de essentie van de betekenis van werken en arbeid.
Wat is de oorspronkelijke bedoeling en taak van de mens hier op aarde en hoe geven we hier invulling aan als ondernemer die wil leven vanuit verbinding met God volgens het oorspronkelijk plan van God voor de mens.
Hoe ontwikkel je een zuivere visie op geld, werken en arbeid, schepping en maatschappij, economie en politiek in een tijd waarin bijna iedereen met zijn eigen ego bezig is en alleen kortstondig genot telt?

Als ondernemer kun je verschil uitmaken in deze wereld en levens veranderen door te ondernemen met God vanuit de goddelijke principes en zo Gods Liefde door je onderneming heen laten stralen.

Als je God heel bewust betrekt in je onderneming en Zijn zegen vraagt bij alles wat je doet en volgens Gods principes je onderneming vorm geeft, dan zal je onderneming gaan veranderen.
Je producten en/of diensten krijgen een anderen lading. Mensen worden geraakt door je onderneming heen en er gaan deuren open om te getuigen van Gods Liefde.
God zal je helpen in je positie in de markt. Mensen zullen naar jouw onderneming getrokken worden omdat je liefde, eerlijkheid, betrouwbaarheid, oprechte aandacht en klantgerichtheid uitstraalt.

Je mag God betrekken bij alle kleine en grote ondernemers problemen en Hem advies en leiding vragen in alle dingen.
Hij zal je inspireren met Zijn Geest en je helpen je onderneming te laten groeien tot zegen van de maatschappij.

Ondernemen met God betekent ook God erkennen in de ander en beseffen dat je mens bent samen met je medemens. Samen zijn we Gods lichaam op aarde en alleen door liefdevolle samenwerking kunnen we met elkaar Gods Liefde hier op aarde manifesteren.

Vanuit Gods perspectief bestaat er geen concurrentie maar alleen aanvulling en samenwerking vanuit een dienende houding.

Ik garandeer je dat als je God gaat betrekken in je onderneming en bereid bent Gods principes toe te passen in je bedrijf, dat je dan nooit gebrek zult leiden en dat je tot zegen zult zijn voor de maatschappij. Want bij God is geen gebrek en bij Hem is alle wijsheid en verstand en inzicht en Hij bestuurt de economie om ons te zegenen. Hij wil niks liever dan dat jij en jouw onderneming tot volle ontplooiing zullen komen tot eer van God en tot zegen van de mensheid.

Wil je meer hierover weten dan kun je de lezingen beluisteren die op deze site staan zie http://ondernemenmetgod.nl/trainingen