Ondernemen met God

samen werken aan een betere wereld

Get Adobe Flash player

Robert van Mierlo - Geestelijk coach

Mijn naam is Robert van Mierlo. Ik ben getrouwd met mijn lieve vrouw Margo en samen hebben we drie geweldige kinderen in de leeftijd van 13, 19 en 20 jaar.

 

 

Robert-van-MierloIn mei 2010 ben ik mijn vaste baan kwijtgeraakt. Dat was een moeilijke en zware tijd maar is achteraf het mooiste wat me is overkomen. Ik had het wegnemen van vastigheid in mijn leven nodig om de sprong in mijn goddelijke bestemming te durven te nemen. Na mijn ontslag heb ik samen met God ruimte gegeven aan mijn diepe droom.
Ik had een diep verlangen om vanuit mijn verbinding met God mensen te helpen in de stroom van Gods Liefde te komen.
Samen met God ben ik stappen gaan ondernemen zonder dat ik enig inkomen had om mijn hart te volgen. Mijn overtuiging is dat bij God geen gebrek is. In God is alles wat we nodig hebben om in onze bestemming te komen. We moeten alleen in Zijn armen durven te springen en ons aan Hem over te durven geven in vertrouwen.

 

 

Door een wonder van God kreeg ik toestemming om met behoud van uitkering een eigen bedrijfje op te starten. Ik heb me ingeschreven als Agape Coach en ben aan de slag gegaan. Zodra het kon (toen de uitkering afliep) heb ik heel het commerciele aspect overboord gegooid en ben van giften gaan leven. Dit paste beter in mijn visie en bij mijn taak om Gods kosteloze Liefde en genade uit te delen.

Door Gods genade heb ik vele levens mogen zien veranderen, genezen, bemoedigen, aansporen, inspireren en mag zo mijn aandeel leveren in het bouwen aan een betere wereld.


MIjn werk bestaan nu uit drie onderdelen.


 

Het mensen helpen in verbinding met Gods Liefde te komen en van daaruit te leren leven.

Ik doe dat door middel van het geven van cursusen, workshops, lezingen en het schrijven van artikelen en via mijn website www.leveningod.nl

 

Het aanbieden van counseling/coaching zowel zakelijk als prive om mensen te helpen in hun goddelijke bestemming te wandelen.

Ik geef consulten op basis van een vrijwillige bijdrage via mijn site
www.agapecoach.nl


Het initieren van en bouwen aan een netwerk van zakelijke ondernemers om met elkaar te bouwen aan een betere wereld. Ik breng ondernemers met dezelfde visie bij elkaar en inspireer en motiveer ondernemers om te werken met goddelijke principes en te ondernemen van uit Gods Liefde. Hiervoor heb ik een site ontwikkeld waar ondernemers gratis kun profiel mogen plaatsen en waar ik onderwijs aanbied over hoe te ondernemen vanuit verbinding met God. Ook ondersteun ik ondernemers om deze principes toe te passen in hun specifieke onderneming als bedrijfscoach. Ook hiervoor heb ik een website ontwikkeld.
www.ondernemenmetgod.nl

 

Robert van Mierlo
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
030-8779344