Ondernemen met God

samen werken aan een betere wereld

Get Adobe Flash player

Rita van Gurp - kunstenares

gurp-_rita_vanRita maakt kunst vanuit haar hart met spirituele diepgang.

Rita heeft de gave om van onooglijke materialen een prachtig kunstwerk te maken met een symbolische waarde die harten van mensen raakt.
Haar huis staat vol met eigen werk. Het een nog mooier dan het ander. Allemaal met een eigen verhaal. Veel van haar basis materiaal haalt ze weg bij wat mensen aan de kant van de weg zetten of uit de natuur.  In 2e hand winkels of afval van winkels. persoonlijkOok dit heeft een symbolische waarde in haar werk. Ze laat zien dat wat voor mensen is afgedankt of waardeloos is, voor God nog waarde heeft en dat God een kunstwerk kan maken van onze puinhoop.

 

Rita heeft zich toegelegd op het maken van symbolische cadeau's of kunst als herinnering of verwerking bij een speciale gebeurtenis. Dit alles altijd vanuit persoonlijk contact en overleg met de klant. Ieder kunststuk is zo uniek afgestemd en met liefde gemaakt speciaal voor de klant. Dit geeft haar kunst een unieke waarde. Het is altijd kunt met veel liefde want het gaat Rita niet om geld. Ze maakt kunst vanuit haar hart en wil niks liever dan iets van Gods liefde doorgeven aan mensen via haar gaven.

home_1_09Haar werken zijn bijzonder geschikt als je iemands hart wil raken met een bijzonder cadeua met een heel persoonlijke symboliek. Geef aan haar door welke boodschap je door wil geven en met welke materialen en zij maakt een bijzonder cadeau of kunst als herinnering.p017_1_07

Voorbeelden voor gebeurtenissen:

verjaardagen, bruiloften, slagen voor een examen, afscheid nemen, begrafenissen, jubileums, nieuwe baan, nieuw huis, geboorte, miskraam, zomaar spontaan iemand verrassen, enz

Rita is ook beschikbaar voor het geven van workshops.

Neem contact op met Rita en laat je verrassen.

Rita van Gurp
030-2881220
ritavangurp(ad)gmail.com

http://www.ritavangurp.nl