Ondernemen met God

samen werken aan een betere wereld

Get Adobe Flash player

Marc Angenent - seksuologische coach

Marc Angenent is na ruim 20 jaar voorgangerschap een nieuwe uitdaging aangegaan. Hij heeft zijn hart gevolgd en is na omscholing zich gaan inzetten om mensen te helpen met plezier seksualiteit te beleven zoals het bedoeld is. Marc is getrouwd met Heleen en samen hebben ze 5 kinderen.

De Passiecoach Nederland

Coachhuis 2Erotiek en seks is door God bedacht. Dat het om allerlei redenen gecorrumpeerd(ontaard) is stimuleert mij alleen maar om het die kwalitatieve en serieuze aandacht te schenken die het verdient. Over seks wordt nauwelijks serieus gesproken of het wordt banaal benadert. De seksindustrie heeft veel macht en schetst ons een beeld van hoe zij denken dat seks hoort te zijn: "altijd hartstochtelijk, altijd spontaan en als je van elkaar houdt dan gaat het altijd vanzelf". Welkom in sprookjesland.


Ik wil met voorlichting, het geven van kennis over de levensfasen van de mens, individuele- en groepscoaching en workshops alle mensen, en in bijzonderheid christenen en mensen met een religieuze achtergrond kwalitatieve inzichten en coaching bieden om het seksuele leven bespreekbaar te maken.


Ik ben ruim 20 jaar voorganger (evangelische predikant) geweest en ben omgeschoold tot seksuologische hulpverlener. Ik ben goed thuis in het spanningsveld 'geloof en seks'. Elke christen moet de mogelijkheid hebben om alles te bespreken ten aanzien van erotiek, liefde en seks, ook die onderwerpen die in de eigen kerk als 'zondig' bestempeld worden. Alleen maar zeggen 'het is fout' is niet genoeg. Men heeft ook recht op inzicht en het hoe en waarom.

  

Marc Angenent

www.depassiecoach-nederland.nl

06-39476302