Ondernemen met God

samen werken aan een betere wereld

Get Adobe Flash player

Heleen Angenent - Winkeloppas

Heleen heeft als een echter ondernemer een gat in de markt gezien en heeft in het hartje van Utrecht een Kinderoppas voor kinderen van winkelende ouders.
Op die manier komt ze veel in contact met ouders en kinderen en wil zo de liefde van God doorgeven met haar gegeven talenten.

Winkeloppas

Heleen-AngenentIk ben Heleen Angenent.
Opleiding: NXX een (oude) HBO opleiding in creatieve en pedagogische vakken.
Gehuwd met Marc, moeder van 5 kids en een groeiend aantal kleinkinderen.
Opleiding en ervaringen omzetten in ondernemingen, voor mij is dat woekeren met de talenten die God me heeft me heeft gegeven. Heel veel voldoening geeft dat en heel veel werkplezier.
Vanuit de ervaring hoe “lastig' het kan zijn om met kleine kinderen te moeten winkelen of naar de tandarts te gaan ben ik begonnen met een oppasservice op te zetten voor ouders in de stad Utrecht. Winkeloppas.
Flexibele kinderopvang Utrecht, niet alleen om te gaan winkelen...
Intussen weten steeds meer mensen om vele redenen Winkeloppas te vinden.

Muziek en Beleving
Muziek en belevingAls rasechte ondernemer heb ik daarna een andere ervaring weten om te zetten in een professionele cursus. “Muziek en Beleving” is een serie cursussen voor ouders en opvoeders met hun baby of peuter.
Muziek en Beleving is zo leuk om te doen en zo belangrijk. Heerlijk een uurtje bewust genieten met je kleine kind.

Baby’s en peuters gaan in deze “lessen” samen met jou op een leuke laagdrempelige wijze allerlei dingen ontdekken. Muziek, zang, dans, massage, spel: alle zintuigen worden gebruikt. Je begrijpt dat dit een groot positief effect heeft op de algemene ontwikkeling van je kindje.

 

Kinderfeesten

Heleen-Angenent2Ook is het super om met een van mijn eigen kinderen  kinderfeesten te kunnen ontwikkelen. Kinderfeesten met een “verhaal”.
Kinderen en feestjes, die horen bij elkaar. Kinderen vieren graag een feestje en ouders willen graag bijzondere momenten op een bijzondere manier met hun kinderen beleven.
Kinderen en verhalen, die horen ook bij elkaar. Kinderen genieten van een goed verhaal en volwassenen willen graag de mooie en belangrijke dingen in het leven doorgeven, dat gaat goed door middel van een verhaal.


Websites:
www.winkeloppas.nl
www.winkeloppas.nl/MuziekenBeleving
www.elivents.nl