Ondernemen met God

samen werken aan een betere wereld

Get Adobe Flash player

Hans en Coby van Wetten - huwelijkscounseling

hansHans en Coby van Wetten hebben samen een missie om zich in te zetten voor echtparen die wat ondersteuning nodig hebben om hun relatie weer op de rit te krijgen.

Ze bieden een unieke ambiance vanuit hun eigen vakantiehoeve schitterend gesitueerd in in het zuid-oostelijk deel van de provincie Groningen.
Echtparen kunnen hier hun vakantie boeken en tevens werken aan hun relatie onder begeleiding van Hans en Coby. Als extra biedt Coby als kleurenconsulente de mogelijkheid om te werken aan een nieuwe en frisse uitstraling door het geven van kleuren- en huidadvies.
Een vakantie doorbrengen als echtpaar bij Hans en Coby op de hoeve is niet alleen leuk en gezellig maar ook een investering in je relatie waar je de rest van je huwelijk dankbaar voor zult zijn.123


hansMijn naam is Hans van Wetten, getrouwd sinds 1978 met Coby. We hebben 3 kinderen en meerdere kleinkinderen.
Vanuit onze geloofsovertuiging en relatie met God weten we dat het huwelijk de meest kostbare relatie is die je kunt bedenken.
We
hebben een vakantieboerderij met appartementen en mini-camping en willen stellen met huwelijks- of relatieproblematiek uitnodigen om hun vakantie bij ons te hebben en tijdens deze vakantieperiode counseling ontvangen om hun huwelijk/relatie opnieuw te bekijken en aan blokkades te werken en/of op te lossen.

We hebben een 4-jarige opleiding tot pastoraal werker afgerond bij Stichting Koinonia en willen mensen dienen d.m.v. contextuele therapie.

kleurenanalysecobyCoby is kleurenconsulente en wil daarmee man/vrouw door de juiste kleurenkeuzes qua kleding een optimale uitstraling laten hebben waardoor hun zelfbeeld en eigenwaarde zullen vergroten en dus positiever en zelfverzekerder in het leven kunnen staan.
Daarnaast is ze ook huidconsulente en kan d.m.v. een huidscan vrouw/man gericht en op maat advies geven om hun huid op de juiste manier te verzorgen en daardoor een goede verzorgde uitstraling te hebben. Zij werkt met producten die niet op dieren uitgeprobeerd zijn, tevens dermatologisch getest en zeer milieuvriendelijk.
Hans van Wetten uit Oude Pekela.
06-51181899.